Om Saloumeh

Om Saloumeh

Om mig

Jeg er født i 1978 i Teheran og flyttet til Danmark som 7 årig.

Udover at være Totum kropsterapeut er jeg uddannet kemiingeniør, som jeg også arbejder som og har gjort det de sidste 15 år.

Jeg er gift og har tre børn, så til tider kan jeg godt mærke at livet kan være krævende.

Med denne bagage, som jeg har med mig, har jeg personligt mange gange i mit eget liv mærket, hvordan livet kan gøre ondt, og hvordan psykiske belastninger kan sætte sig i kroppen.

Det lyder egentlig meget naturligt, men nogle gange skal man ruskes af livet for at fatte, at psyken sætter sig i kroppen og det har jeg prøvet på egen krop!

Min rejse med Totum kropsterapi kom lidt tilfældigt efter en periode med meget stress. Jeg var igennem forskellige former for behandlinger, dog hovedsageligt alle med fokus på samtaleterapi. Det hjalp også, men jeg manglede bare også at mærke det i kroppen.

Så da jeg ved et tilfælde var til et infomøde om Totum kropsterapi, tænkte jeg, at det måtte jeg lære og mærke. 

Denne beslutning har jeg ikke fortrudt og i 2020 kunne jeg så kalde mig selv Totum kropsterapeut. 

Min personlige interesse for mennesker og balancen mellem krop og sind har startet denne rejse, som kun lige er begyndt.

Mine egne livsudfordringer har lært mig, hvordan jeg hjælper dig med at genfinde balance og overskud, selvom du er udfordret af smerte, søvnløshed, depression, angst eller stress.

Glæder mig til at hjælpe dig med at finde balancen igen.

Kropsterapi kan bla. bruges til

 

Stress

Angst

Sorg

Uro og tankemylder

Udbrændthed

Spiseforstyrrelse

Hovedpine/ Migræne

Nakke, skulder og lændsmerter

Gigt

Tennisalbue

Fordøjelsesproblemer