Hvordan foregår en behandling?

Massage Therapy
Hvordan foregår en behandling?

 

Kropsterapi er baseret på forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, akupressur og zonetryk, mobiliserende ledfrigørelse og eventuelt samtale og coaching, der tilsammen har en rigtig god indvirkning på kroppens helbredende egenskaber.

Kropsterapi anses for at være en komplementærbehandling til det etablerede sundhedssystem på linje med fysioterapeuter, osteopater og kiropraktor.

Kroppen styrkes til at kunne restituere og dermed helbrede sig selv. 

I modsætning til f.eks. en fysioterapeut eller en kiropraktor, som ville kigge på nakken isoleret set, så kigger vi som kropsterapeuter på helheden. Heraf Totum, som betyder helhed på latin.

Behandlingen vil have fokus i at forbinde det fysiske og det psykiske gennem et holistisk syn på mennesket- men er på ingen måde mystisk.

En behandling hos mig tager udgangspunkt i, hvor du er i livet og hvad du har med i rygsækken og vi vil sammen finde ud af hvad lige netop du har brug for, og hvad der skal til for at du ikke føler dig psykisk eller fysisk begrænset.

Jeg inddrager samtale i arbejdet og opfatter mit lokale som et frirum, hvor du kan få mulighed for at være dig selv, mærke indad og skabe de ændringer, du ønsker i dit liv og/eller i din relation til andre mennesker.

Kropsterapi kan bla. bruges til

 

Stress

Angst

Sorg

Uro og tankemylder

Udbrændthed

Spiseforstyrrelse

Hovedpine/ Migræne

Nakke, skulder og lændsmerter

Gigt

Tennisalbue

Fordøjelsesproblemer