Anbefalinger

 

De varmeste anbefalinger herfra.

Saloumeh er super dygtig, lyttende og nænsom på den hårde og effektive måde.

Forbindelsen mellem krop og sind er meget tydelig, og jeg anbefaler det til alle - særligt hvis man trænger til at mærke sine følelser i kroppen! 

 - Anne Sofie -

Jeg kendte ikke til totum kropsterapi, men har i flere år brugt massage, fysioterapi og akupunktur, hvor man fokuserede specifikt på et problemfelt fx ryggen. Kropsterapi er en meget mere holistisk og “kroppen som helhed”-behandling.

Saloumeh er meget professionel, og fik mig til at slappe af, trods at det var nyt for mig, at hun skulle hele kroppen igennem, selvom det egentligt kun var “kontor-øm” nakke/skuldre, jeg kom med.

Efter en tur på briksen i Saloumehs kyndige hænder, gik jeg derfra med en ro, afslappethed og en virkelig behagelig følelse i hele kroppen.

Vores søn på 12 år, døjer lidt med nakkesmerter pga. ukorrekt kropsholdning - så han har også været i behandling hos Saloumeh. Han frygtede lidt, at det ville blive grænseoverskridende, men hans oplevelse var en rolig og rar følelse i kroppen, og han fik løst op for nogle spændinger.

Vi vil klart komme igen hos Krop og Sind.

- Izabella -

Saloumeh's kyndige og blide hænder får uge efter uge løsnet lidt mere op, jeg mærker nu for første gang forbindelsen mellem mine fødder, mave, bryst og sind. 

- Morten -

Kropsterapi kan bla. bruges til

 

Stress

Angst

Sorg

Uro og tankemylder

Udbrændthed

Spiseforstyrrelse

Hovedpine/ Migræne

Nakke, skulder og lændsmerter

Gigt

Tennisalbue

Fordøjelsesproblemer